Suntem o echipă dedicată profesiei de avocat și ne dorim ca viitorii colegi să aibă o pregătire temeinică, pasiune pentru profesie și o viziune pe termen lung asupra carierei.

Pentru avocați. Evaluăm potențialii candidați pe tot parcursul anului, așa că dacă vrei să ne cunoaștem și vrei să te avem în vedere la următoarea deschidere, trimite-ne un CV și o scurtă scrisoare de intenție la adresa office@nipaa.ro cu titlul Cariere NIPAA.

Pentru studenți. Programul nostru de stagii oferă studenților din anii 3 și 4 ocazia de a se familiariza încă din facultate cu condițiile de lucru ale unui avocat stagiar. În cadrul programului vei fi îndrumat de unul dintre avocații noștri care se va asigura că vei face cunoștință cu echipa noastră, vei avea șansa de a lua contact cu activitatea curentă a societății și că vei primi sarcini care se apropie cât mai mult de cele încredințate unui stagiar din anul întâi de practică.

Pentru pregătirea perioadei tale de stagiu, trimite-ne o scurta scrisoare de prezentare, însoțită de o recomandare din partea unuia dintre profesorii tăi de la facultate la adresa office@nipaa.ro cu titlul Programul de stagii NIPAA.